Taxi

Jutrix Cambria

"Taxi"

121206

Taxi är min energiska arbetsmyra som ibland hoppar över några steg av bara farten. Hon är en fantastiskt rolig hund att jobba med, men inte alltid helt enkel eftersom hon med stort självförtroende ofta själv ränknar ut vad som ska göras. Då och då räknar hon fel, och det tar mycket tålamod att valla in hennes hjärna till att fråga istället för att gissa. Men det är en ren fröjd att behöva dämpa istället för att lyfta fram en hund, och träningen lockar alltid fram stora leenden även om allt inte alltid blir som man tänkt sig.


Som varande orange roan har hon ofta för lite päls för att gå riktigt bra i utställningsringen, men hon har CK iallafall, och som valp gick hon fantastiskt bra (då var pälsen precis lagom), med flera BIS-valp som resultat. Hon är godkänd på nybörjarprov B, efter en hel del klurande från min sida. Inte det att hon inte har haft alla momenten klara sedan länge, men i sann Taxistil räknar hon ut vad saker och ting går ut på - och det stämmer inte alltid med vad jag vill... Det är aldrig tråkigt med en så här kvick hund. Hon är med på allt och älskar att jobba, och hon håller mina geniknölar igång när jag försöker hålla mig steget före. Hösten 2016 åkte vi till Norge och gick ett jaktanlagsprov, JAL, på  vilket hon fick godkänt, så nu får hon starta i jaktklass på utställning.


Taxi är 4;e generation jaktmeriterad. Mor Jutrix Highlight/godk B-prov, morfar Jutrix Headline/ekl 2:a & morfarsmor Cockados Found My Angel/1:a ökl   


Taxi är sinnebilden för beauty & brain. TACK Annika för en alldeles underbar hund, hon är outstanding!!!

070-255 10 02    hannah@subarasii.se