Eddi

Subarasii Fantastic Edit

"Eddi"

090715

Eddi är min glada, smått förvirrade, absolut kuddälskande hund. Hon påminner i mångt och mycket om Janne Långben, tror allt och alla om gott, och vill vara allas bästa kompis. Hon bär ofta runt på diverse grejor, och det är inte sällsynt att hon även somnar med "nappen" i mun. Om hon bara kunde ha ett något längre minne för var apporterna faller och bättre stopp på fågel skulle jag starta henne på prov, även om det bara skulle vara för mitt höga nöjes skull. Tyvärr fick hennes mamma hjärtfelet DCM vid 6 års ålder, vilket betyder att Eddi aldrig kommer att gå i avel.


Eddi har Cert från utställningsringen, en päls som skulle göra vilket mufflon som helst grön av avund och ett enormt intresse för mat i alla dess former. Växthuset fick lov att hägnas in med kompostgaller när Eddi kom på att man kunde köra med självplock där. Mina två stora, stiliga paprikor som jag bara väntade på sista färgskiftningen från grönt till gult försvann ner i Eddis mage... Dessutom gick även någon gurka och tomat samma väg innan jag insåg vad Eddi hade för sig.


Eddi är en härlig kompis som blir kvar hos oss trots att hon inte kommer att gå i avel, och hon har sin självklara plats bland kuddarna i soffan. Hon är precis den typ av cocker jag älskar; energisk, social, mysig och vacker. Hänger lika gärna med ut i skog och mark som ligger i soffan och blir kliad på magen. Mormor Zookies signaturmelodi "I'm gonna give you a lick with my razor tongue" passar även in på denna härliga hund!

070-255 10 02    hannah@subarasii.se